tirsdag den 1. december 2015

Julekalenderen der snapper dig i hælene.....SMS og Snapchat direkte til dig via biblioteket

Klik hvis du vil have  Artboy SMS julekalenderen

I flere år har SMSpress i samarbejde med landets biblioteker og Danmarks Biblioteksforening lavet  SMS-julekalender bla. for at gøre opmærksom på at litteraturen har mange former.

I år er SMS-julekalenderen til børn og unge igen forfattet af Kennet Bøgh Andersen ANTBOY og til voksne har Merete Pryds Helle skabt JULEGAVERNE.

Den kan du få her hvis din kommune køber den - ellers må du selv købe.

Men i år er en af pionerene inden for digitale litteratur og tidligere forfatter til SMS julekalender Merete Pryds Helle også gået i snapchatmode.

Merete Pryds Helle har også skabt Danmarks først snapchat julekalender.

Følg julekalender15 på snapchat 

Klik for Julegaverne Merete Pryds Helle

Hver dag få du en snapchat, som er et kapitel i en 24 snapchat lang fortælling om kærlighedens forviklinger og glæder. For hvad laver den nissehue i Lærkes seng? Kan Joakim virkelig ikke huske, hvorfor han vågnede op på Ishøj Station søndag morgen? Hvem stillede et juletræ på trappen, da Lærke havde brækket sit ben? Og hvad gør Joakim, når han har ni juletræer på sin skrabekalender og det stadig kun er den 18 december?

Alt du skal gøre er at tilmelde dig  julekalender15 på snapchat, så kan du følge med.

Julekalenderen er gratis, men i disse crowdfunding tider skriver Merete Pryds Helle at hvis man er glad for den, kan man altid mobilepaye en skærv på 24848808. Gør man det inden d. 24, kan man komme med ønsker til sin helt egen slutning på historien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar