torsdag den 8. marts 2012

Er e-bøgerne gode nok nu?På JP.dk har It-bossen Per Palmkvist Knudsen en tankevækkende  og Interessant diskussion om e-bøger, formater og ereolen.

Han tager udgangspunkt i at der efterhånden er et "Stort udbud
I danske internetboghandler som g.dk og saxo.com kan man nu købe i tusindvis af e-bøger på dansk. Apples iBook-butik er også rigt forsynet. Hvis man ikke ønsker at betale for bøgerne, kan man låne tre bøger om måneden (nogle steder flere red.) på eReolen.dk. Også de helt nyeste. Alle landets kommuner og 81 danske forlag har tilsluttet sig det digitale biblioteksprojekt, som indeholder mere end 2.000 titler."

Han og familien lavede i vinterferien en intensiv e-boglæsningstest på forskelligt udstyr: Smartphones, en iPad-tavle-pc, en e-bogslæser fra Sony, en e-bogslæser fra Amazon og en tavle-pc fra Amazon. Deres dom er klar: E-bogslæseren fra Sony giver klart den bedste læseoplevelse – samlet set. 

Nok så interessant er også at følge de mange kommentarer som bloggen har medført. Dem kan du også se her  ligesom det kastede lidt kommentarer af sig på facebook.com/saintmichels  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar