torsdag den 13. marts 2014

Customize service på biblioteket


Far, mor og børn hygger sig med en bog
Spændende customize service på Varde Bibliotek eller det kalder de det ikke, men det ville man nok gøre ude i en privat servicevirksomhed. Tilbuddet er at man kan tilmelde sig Familiepose, hvor hele familien kan få et bredt udvalg af bøger - nøje udvalgt specielt til de familier der bestiller - som biblioteket selv skriver:

Lette lån
Familieposen er en ny service, som gør det lettere for alle jer travle børnefamilie at bruge biblioteket. Formålet er dels at komme børnefamilier i møde, dels at styrke og
vedligeholde lysten til at læse, både for børn og voksne.

Bestil familieposen - sammensat specielt efter familiens ønsker.

Hent tæt på dig
Bibliotekaren sørger for, at familieposen står klar til afhentning på det ønskede tidspunkt - på Varde Bibliotek, i en konkret filial eller bogbusstoppested. OBS: Familieposen skal afhentes i den betjente åbningstid.

Når forsøget udløber december 2014, vil den ny service for travle børnefamilier blive evalueret. Derefter vil der blive taget stilling til, om Familieposen skal blive en permanent ordning.

Når man tilmelder sig ordningen bestiller man om vil afhente i en af de 5 fillialer eller i bogbussen og biblioteket sørger så for indhold ud fra følgende kriterier:Hvem bestiller du bøger til? Vigtigt opgiv køn og alder
Hvor mange bøger ønsker du i familieposen? *
Har du ønsker til familieposens indhold? Eller er der bøger, som du ikke ønsker kommer med i posen.

Læs med om dem her

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar