fredag den 7. august 2009

Danmark er vært for COP15 - Hvem er du vært for?

I P3 nyhederne 8.30 fortalte de, at der var frygt for at der ville blive kaos til klimakonferencen pga. manglende overnatningsmuligheder i København.

I den forbindelse vil jeg lige gøre opmærksom på, at vi er flere der har været opmærksomme på dette og forsøger at skabe alternative overnatningsmuligheder.


Danmark er vært for COP15 - Hvem er du vært for?

Danmarks Biblioteksforening og New Life Copenhagen (NLC) opfordrer mindst 5.000 danske hjem til at blive klimaværter for 5.000 besøgende klimagæster/NGO'ere under FN’s klimatopmøde (COP15) i København i december 2009. De (mindst) 10.000 involverede mennesker vil under deres fælles møde modtage fem tankevækkende udfordringer, der vil gøre det sjovt, spændende og lærerigt at leve bæredygtigt.
Kampagne til bibliotekerne
Bibliotekerne har muligheden for at spille en væsentlig rolle i at engagere sine brugere og finde klimaværter, og samtidig tilbyde en menneskelig og oplevelsesrig vinkel på klimadebatten.

Danmarks Biblioteksforening samarbejder med New Life Copenhagen om at udbrede kampagnen ”DANMARK ER VÆRT FOR COP15 – HVEM ER DU VÆRT FOR?”

Gennem interaktivt online informationsmateriale, trykte brochurer og plakater samt foredrag med folkene bag NLC vil det enkelte bibliotek kunne henvende sig direkte til brugerne og opfordre dem til at deltage. Ved at tilmelde sig kampagnen får bibliotekerne ganske gratis adgang til virale markedsføringsbannere som kan lægges på bibliotekernes hjemmesider.

Interesserede kan herfra både tilmelde sig som klimavært, ligesom man kan vælge at tilføje den særlige widget til sin Facebook profil, Myspace eller andre sociale mødesteder, og således være med til at sprede budskabet og finde 5.000 danske husstande som vil være klimaværter.Samtidig opfordres bibliotekspersonalet selvfølgelig også selv til at melde sig som værter og få en oplevelse for livet.Vil man personligt melde sig som klimavært, så klik her!

Tilmeld biblioteket til kampagnen! Ved at tilmelde sig kampagnen får biblioteket adgang til at lægge en specialdesignet tilmeldingswidget på hjemmesiden - se herunder. Via denne kan alle tilmelde sig som klimaværter. Bibliotekerne får også adgang til det øvrige informationsmateriale. Deltagelse i kampagnen kan ske ved at tilmelde sig New Life Copenhagen hos Sixten Kai Nielsen på sixten@wooloo.org eller på tlf. 6166 1566. Tilmeldingsfristen er den 31. august 2009.

Se mere på http://www.dbf.dk/Default.aspx?ID=5782

Ingen kommentarer:

Send en kommentar