tirsdag den 30. august 2011

"Beautiful Mistakes" at Next 2011 in Aarhus

Igen i år har jeg fået lov at deltage i NEXT konferencen i Aarhus, arrangeret af Innovation Lab. Temaet i år har de delt med Aarhus festuge som også finder sted i disse dage "Beautiful Mistakes"


Sidste år var jeg lidt skuffet over deres program og specielt deres udstilling, men i år er det et utrolig spændende program, der kommer vidt omkring og som jeg tror man uanset hvilken branche man er i, kan få meget ud af. En af deres hovedpointer for konferencen er også netop at det nye sort er "co-" hvilket bl.a. Alfons Cornella fra Infonomia gjorde rede for. Se hans blog her


Du kan se hele programmet og flere af de spændende oplæg her.

Der er live tv herfra, men det koster :-( selvom de snakker meget om værdien i at dele. Men der er da lagt lidt klip ud på deres site og der kommer flere. NEXT Exhibition - video | Next 2011En væsentlig del af konferencen er en udstilling med nogle af de innovative landvindinger fra de sidste år. Den har jeg ikke fået kigget så meget på, men forventer at nå at få optaget lidt video som vi kan dele ;-) og måske blive inspireret af. Du kan se lidt om den her


MISTAKES YOU MIGHT KNOW

Silly putty was original a rubber substitute created for use in the Second World War but, luckily, failed.
Cellophane was intended as a water proofer for tablecloths.
Penicillin was an accident caused by insufficient disinfection by Dr. Fleming before going on vacation.
Viagra failed as a chemical remedy for angina. However, male test persons would not give up excess pills from clinical tests.
The microwave oven was incidentally invented by Percy Spencer while testing a magnetron for radar sets – the candy bar in his pocket melted.
Teflon was discovered by Roy J. Plunkett in his attempt to develop a new gas for refrigeration. He ended up with a slick substance instead.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar