torsdag den 16. april 2015

Følg det bibliotekspolitiske topmøde live på Meerkat og Twitter #DBtop15


Når nu  Madonna i sidste uge brugte app'en Meerkat til videopremiere, så kan Danmarks Biblioteksforening nok også. Men det er en brugerstyret formidling, så vi ved ikke var der streames. Det eneste vi kan garantere er, at afsløringen af Læsernes Bogpris vil kunne følges omkring kl. 20.30 i aften - så følg #DBtop15 .

I de næste par dage mødes omkring 500 kulturpolitikere og fagfolk til det Bibliotekspolitisk Topmøde i Aarhus. Det er Danmarks Biblioteksforening der står bag og vi er selvfølgelig stolte at kunne samle så mange mennesker. Det viser at der er interesse for kulturen ude i kommunerne, for selvom det nok er landets største kulturpolitiske møde, er det primært kommunale politikere og fagfolk der deltager. Men det er jo også ude i kommunerne kulturen bliver skabt, så det er nok meget naturligt.
Læs mere om Topmødet
Når man holder sådan en event er der mange overvejelser om, hvordan man får gjort opmærksom på den, men nok så vigtigt, hvordan mange flere end de 500 mennesker til konferencen kan få del og nok så vigtigt tage del i oplevelsen.

Vi bruger selvfølgelig flittigt de sociale medier, hvor vi kan følges på Facebook og Twitter på #DBtop15

Vi har også i de seneste år valgt en mere redigeret virkelig, hvor vi har optaget de væsentlige oplæg og debatter, og delt på vores hjemmeside, som f.eks. disse fra Vejle i 2014:
Torsdag den 27. marts
» Anker Brink Lund | video | oplæg
» Bertel Haarder | video
» Kulturministeren taler, inkl. pris til ministeren | oplæg | video
» Michel Steen-Hansen | video | oplæg
 Se alt fra Årsmøde2014 her
I år har vi så valgt at tilføje en totalt uredigeret udgave af livestream nemlig Meerkat. Det er i alt sin enkelthed en app du downloader til din mobil og så kan du via den filme det du finder interessant og dele live via twitter. (Jeg beklager, at den endnu kun fungerer rigtigt på Iphone, hvilket desværre også udelukker, at jeg kan deltage, da jeg tror på de mere åbne standarder i Android.)

Men prøv det selv og hold øje med din twitter #DBtop15 og se om ikke der dukker en del Meerkatte op på twitter  når vi begynder alle herlighederne på Dronningens Fødselsdag den 16 april kl 10.00

Topmødet - lige ved hånden
Tag alle praktiske oplysninger om topmødet
med på din tablet og smartphone.
Scan QR-koden her til højre
eller klik på www.dbtop15.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar