onsdag den 28. april 2010

Danmarks Biblioteksforening rykker!

Samarbejde og synergi er et par af de ord, som bedst beskriver baggrunden for at bibliotekernes interesseorganisation, Danmarks Biblioteksforening, i maj 2010 flytter sekretariatet til nye lokaler. Fra københavnske Vesterbro rykker foreningen til nyistandsatte lokaler på Vartov, lige ved Københavns rådhus, hvor en lang række kulturelle foreninger, interesseorganisationer samt små og større kreative firmaer allerede holder til.

Vi rykker, fordi bibliotekerne rykker, og med bopæl på Vartov får vi blandt andet mulighed for at tilbyde nogle helt fantastiske møde- og kursusfaciliteter sammen med Organisationen Danske Museer, som vi igennem et stykke tid har knyttet stadig stærkere samarbejdsrelationer med.

Vartov vil for alvor gøre det muligt for foreningen at blive den attraktive netværkspartner, hvor man mødes. Både på grund af de mange lokalemæssige muligheder og fordi Vartov simpelthen er foreningernes hus – og nu også snart bibliotekernes mødecenter.

Ud over de nye og meget åbenlyse muligheder for at netværke og øge samarbejdsmulighederne med andre ligesindede, så vil flytningen på sigt også betyde driftsbesparelser for foreningen, ligesom nye lokaler og stedets gode miljø også vil være en stor gevinst for alle

Fra maj 2010 hedder besøgsadressenDanmarks Biblioteksforening
Vartov, Farvergade 27D, 2. sal1463 København

2 kommentarer:

  1. Til lykke med de spændende nye muligheder, som helt sikkert vil vise sig, når rykkeriet er overstået.

    SvarSlet
  2. tak skal du ha - du må komme forbi og se det hele en dag.

    SvarSlet