mandag den 16. marts 2009

Årets bibliotek

Danmarks biblioteksforening har indstiftet en pris til Årets Bibliotek. I år var temaet brugerinvolvering.

Derfor var det også fedt at det blev litteratursiden.dk, selvom det nok var overraskende for nogle, for det er jo et "netbibliotek" og mange regner jo stadig med at et bibliotek er noget fysisk. Det behøver det jo ikke være og der er rigtig mange der bruger netbibliotekerne som supplement til det fysiske bibliotek.

Litteratursiden.dk åbnede i en helt ny version 2.0 den 4. februar 2009 - og vi blev imponeret. Den helt oplagte og meget synlige ændring på den nye litteratursiden.dk er nemlig åbningen for brugerindhold og i det hele taget brugerdreven innovation. Brugerne kan f.eks. lave egne anmeldelser og egne lister over bøger, og det er da også af flere fremhævet at her har bibliotekerne en mulighed for at sætte sig på markedet for brugeranmeldelser af bøger.


Masser af andre forbedringer
Blandt andre forbedringer kan nævnes ny tidssvarende grafisk stil, større læsbarhed og bogforsider. Med denne relancering har Litteratursiden en solid platform som må betyde at det bliver et godt udgangspunkt for den brugerinvolvering som er temaet for Årets bibliotek 2009.

Men besøg den lige selv... http://www.litteratursiden.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar