onsdag den 28. januar 2009

Demokrati og Debat

”DEMOKRATI er ikke bare en styreform. Demokrati er samtale. Det er en måde at handle på. En måde at omgås andre mennesker på, hvor respekten for individet, fællesskabet omgivelserne og samfundet er helt centralt. Og hvor fordommene lader sig udfordre, og argumenterne flytter holdninger”
Hal Koch

Jeg startede denne blog i 2007, da jeg var Bibliotekschef i Slagelse Kommune. I 2008 blev jeg ansat som direktør for Danmarks Biblioteksforening og har siden udviklet lidt på dette debatforum.

Blogs er et fantastisk redskab til at skabe debat. Derfor har jeg lavet denne blog til debat, ikke kun om biblioteker, men om kulturpolitik og hvordan kulturen skaber og udvikler vores samfund.

Det er ment som en blog der skal generere debat om biblioteker og kultur. En nødvendig debat om udviklingen af landets største public service institution, bibliotekerne. Deres rolle som et af omdrejningspunkterne i videnssamfundet og som en stor kulturpolitisk faktor ude i kommunerne. Men debat og udvikling kommer ikke uden dig!

Så tag del i debatten!

Du kan også deltage i debatten på Danmarks Biblioteksforenings facebookgruppe: www.facebook.com/DanmarksBiblioteksforening

Følg mig på
Facebook: facebook.com/saintmichels eller
Linkedin: linkedin.com/in/saintmichels
Twitter: twitter.com/saintmichels 

Michel Steen-Hansen
Direktør i Danmarks Biblioteksforening
db.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar