tirsdag den 28. august 2018

Macron deltager i debat på over 20 biblioteker rundt om i landet i dag #MacronDK

Macron deltager i debat på over 20 biblioteker rundt om i landet i dag. Hvordan har han dog tid til det og hvad har det så med bibliotek at gøre?

Se med fra kl. 16.000


Jo ser du, bibliotek handler om at gøre mennesker klogere, om at give dem adgang til information og tage del i debatten, og så er bibliotekerne borgerne innovative rum, så de live streamer arrangementet fra kl. 16-17.00 når præsident Emmanuel Macron og statsminister Lars Løkke Rasmussen debattere Europas fremtid i en Q&A-dialog med danske studerende på Det Kongelige Bibliotek i København.


De mange mennesker som samles ude på landet biblioteker til debatarrangemntet vil også få mulighed for at deltage i debatten og stille spørgsmål. Det kan de gøre via sms til den franske præsident og Lars Løkke om Europas fremtid, spørgsmålene udvælges så af Lykke Friis, men det vil givetvis ikke være alle som bliver besvaret.

Så er det jo fantastisk at man mødes i et demokratisk rum som biblioteket, får så vil der være mulighed for at man kan spørge hinanden og også få gang i debatten på de mange biblioteker ude i landet hvor folk mødes. Der er nu noget i at være sammen med andre mennesker når man skal debattere, frem for kun at råbe til hinanden på facebook.

Følg debatten på Herning BibliotekerneOdense HovedbibliotekHorsens BibliotekMit bibliotek i KoldingAarhus BibliotekerneSilkeborg BibliotekerneAalborg BibliotekerneHolbæk BibliotekerneBiblioteket SønderborgSlagelse Biblioteker & BorgerserviceSvendborg BibliotekMiddelfart Kultur & BibliotekVejle BibliotekerneAabenraa BibliotekerneRoskilde BibliotekerneSorø Bibliotek & BykontorHjørring BibliotekerneMarstal BibliotekTønder Kommunes BibliotekerBornholms BibliotekerHaderslev BibliotekerneThisted BibliotekFredericia BibliotekBiblioteket FrederiksbergÆrø FolkebibliotekAabenraa Bibliotekerne  og Ørestad Bibliotek.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Københavns Universitet, Udenrigsministeriet, Den Franske Ambassade, Statsministeriet og Det Kgl. Bibliotek
Ingen kommentarer:

Send en kommentar